Om Agder Gjerder

Agder Gjerder ble grunnlagt i 2004 av Richard Johansen. Bedriften drives fra Arendal, og har lang erfaring innen produksjon og montasje av gjerder. Les mer om våre tjenester her.

Et gjerde er en svært synlig og viktig del av eiendommens fasade – og en varig investering som skal tåle tidens tann. Vi tar derfor alle våre oppdrag like alvorlig. For å sikre oss fornøyde kunder benytter Agder Gjerder kun kvalitetsmaterialer fra anerkjente leverandører, og med fagbrev i sveising innehar vi formell kompetanse på vårt fagfelt. Samtidig som vi fokuserer på kvalitet vil du oppleve konkurransedyktige priser, og vi er fleksible til å levere gjerder over hele landet.

Hos Agder Gjerder verdsetter vi åpen og ærlig kommunikasjon. Ingen to eiendommer er helt like; heller ikke to gjerder. Gjennom god samtale får vi kartlagt dine ønsker og behov. Du vil også få et konkret pristilbud å forholde deg til, uten ubehagelige overraskelser. Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester er det bare å ta kontakt — Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tilbyr

Et utvalg gjerder fra vår portefølje

Agder Gjerder

Agder Gjerder

Agder Gjerder

Agder Gjerder

Agder Gjerder